Over ons

Team Kikk is een organisatie adviesbureau met een heldere en doordachte kijk op het opzetten van een managementsysteem. Wij ondersteunen ondernemers bij organisatievraagstukken vanuit de overtuiging het goede te doen voor alle betrokkenen. Een betrouwbare partner die bij vragen op allerlei bedrijfsorganisatorisch gebied goede, bruikbare antwoorden heeft. De focus ligt op het managen van kwaliteiten, in tegenstelling tot puur kwaliteitsmanagement. Team Kikk gaat voor kwaliteit die verder gaat dan het halen van een certificaat, maar ziet kwaliteit als middel om een hoger rendement te halen uit bedrijfsinspanningen.

Team Kikk is een uniek samenwerkingsverband van professionals op allerlei gebied. Allen ervaren, praktisch ingestelde mensen met het talent om u en uw medewerkers in vertrouwen naar gezamenlijke doelen te leiden. Team Kikk ontzorgt door u te helpen bij het bouwen, onderhouden, beheren en eventueel laten certificeren van uw managementsysteem. Samen, als één team!

Mensen en Organisaties in Compliance.

Geïnspireerd vanuit het “NEN-ISO denken en doen”, organiseren wij in samenwerking met onze opdrachtgevers binnen het MKB het domein compliance. Wij doen dat met de menselijke maat voor ogen, transparant en kostenefficiënt. Met kennis, ervaring en betrokkenheid en ondersteunen wij met advies, uitvoering, training en GRC-software.

Compliance en (ISO)certificaat.

Vaak begint onze samenwerking met opdrachtgevers vanuit een behoefte een (ISO)certificaat te behalen of te behouden, bijvoorbeeld omdat overheden, bedrijven of regelgeving daar om vragen.

Het behalen of behouden van een (ISO)certificaat betreft systematisch organiseren. Dit ten bate van transparantie en overzicht, beheersbaarheid van risico’s, processen en taken, duidelijkheid in verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Niet het product ISO certificering is het doel maar de principes achter het product. Niet alleen een certificaat maar de overtuiging dat kwaliteit leidt tot betere prestaties, tevredener relaties en een hoger rendement.

  • Kwaliteit gaat verder dan het onderhouden/behalen van certificaten en handboeken
  • Team Kikk kan ondersteunen om een hoger rendement te halen uit bedrijfsinspanningen

Wilt u meer weten?

Laat een bericht achter of maak direct een afspraak voor een gesprek met Guus Verlaat.