Over ons

Neem contact op

Mensen en Organisaties in Compliance.

Geïnspireerd vanuit het “NEN-ISO denken en doen”, organiseren wij in samenwerking met onze opdrachtgevers binnen het MKB het domein compliance. Wij doen dat met de menselijke maat voor ogen, transparant en kostenefficiënt. Met kennis, ervaring en betrokkenheid en ondersteunen wij met advies, uitvoering, training en GRC-software.

Compliance en (ISO)certificaat.

Vaak begint onze samenwerking met opdrachtgevers vanuit een behoefte een (ISO)certificaat te behalen of te behouden, bijvoorbeeld omdat overheden, bedrijven of regelgeving daar om vragen.

Het behalen of behouden van een (ISO)certificaat betreft systematisch organiseren. Dit ten bate van transparantie en overzicht, beheersbaarheid van risico’s, processen en taken, duidelijkheid in verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Dit is het domein van Compliance(-management), dat naast het voldoen aan wet- en regelgeving, de naleving van eisen van stakeholders, certificaten en keurmerken, eigen bedrijfsregels en gedragscodes aangaat. Het verhoogt het rendement van vele facetten van bedrijfsvoering, dit met een wezenlijk effect op het duurzaamheidimago van organisaties. 

De domeinen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Compliance zijn intrinsiek met elkaar verbonden en worden door NEN-ISO gedekt. Team Kikk hanteert de betrokken principes, methoden, richtlijnen en normen. 

Wilt u meer weten?

Laat een bericht achter of maak direct een afspraak voor een gesprek met Guus Verlaat.