Het klimaat beheersen we. Maar hoe beheersen we onze processen?

BLR-Bimon, Montfoort

BLR-Bimon in Montfoort bestaat sinds 1969 en is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies over en installeren van klimaatapparatuur als airconditioning, warmtepompen, etc.

Team Kikk adviseert BLR-Bimon sinds 2012 bij het behalen en behouden van het ISO 9001 certificaat; sinds 2016 gebeurt dat volgens de HLS-structuur, waaraan vervolgens ook de keurmerken SCIOS, VCA, F-gassen en  zijn toegevoegd.

Met de intensivering van de samenwerking kunnen wij BLR-Bimon op steeds meer managementgebieden actief en praktisch van dienst zijn, door gebruik te maken van de virtuele assistenten in onze unieke GRC software suite, genaamd Compliancy.Online (CO).

Binnen Compliancy.Online wordt BLR-Bimon ondersteunt door de virtuele assistent SAM, de Strategische Advies Module, bij het beheersen van de risico’s en daarmee de mogelijkheden om beter te presteren. KIM, Kwaliteit Informatie Manager, beoordeelt de effectiviteit van de getroffen maatregelen in de onderneming en MILO, Management Informatie Logisch Omschreven, zorgt voor optimaal inzicht in de eigen processen en volledige beheersing van deze processen.

Case details

BEDRIJF

BLR-Bimon
Aardvletterweg 3A, Montfoort[w] blr-bimon.nl

START SAMENWERKING

2012

PIJLERS

Opzet managementsystemen | Certificaat behalen | Unieke software

Wilt u meer weten?

Laat een bericht achter of maak direct een afspraak voor een gesprek met Guus Verlaat.