Begeleiding nodig bij het behalen van uw certificaat?

Neem contact op

Team Kikk begeleidt opdrachtgevers vlot, betaalbaar en stressvrij naar vrijwel elk gewenst kwaliteitscertificaat. Van ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 tot ISO 13485, maar ook op het gebied van Arbo, privacy, SKTB, VCA en MVO. Wij hebben daarvoor een geheel eigen methodiek ontwikkeld, die efficiënt omgaat met uw tijd en geld.

Wij werken nauw samen met geaccrediteerde certificeerders als TÜV en DNV. Wij weten exact hoe zij werken, waarop zij letten, wat zij écht belangrijk vinden. Wij verdoen geen tijd en geld aan het beschrijven van voor uw bedrijf niet relevante processen. Wij begeleiden de externe audits. Maar we houden ook interne audits, zodat u het certificaat niet alleen probleemloos haalt, maar ook houdt.

Wanneer het certificaat eenmaal behaald is, heeft u een managementsysteem waarmee u het certificaat soepel en kostenefficiënt kunt behouden.

U wilt meer weten.

Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Indien u hieronder invult waar uw primaire vraag ligt, brengen wij u direct in contact met een van onze adviseurs.

    Blijf op de hoogte.

    Wilt u graag op de hoogte blijven van onze organisatie en regelmatig een nieuwsbrief met interessante cases ontvangen? Schrijf u dan hier in.