We maken complexe meters. Maar hoe maken we meters in onze bedrijfsvoering?

Synspec, Groningen

Synspec BV in Groningen bestaat sinds 1993 en heeft in die tijd wereldwijd een leidende positie veroverd in de markt voor complexe meetapparatuur.

Team Kikk adviseert Synspec al ruim 8 jaar. Aanvankelijk met het begeleiden van de interne audits voor de 9001 en 14001 certificaten. Maar met de groei van de onderneming, een nieuwe directie en een veranderende markt en technologie, ontstond de behoefte aan kennis en middelen om de organisatie bestuurbaar en toekomstbestendig te houden.

De auditinformatie werd niet langer alleen gebruikt voor het behouden van de certificaten, maar ook voor het opzetten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem, dat als heldere structuur diende voor het inrichten en controleren van de organisatie.

De rol van Team Kikk evolueerde van externe kwaliteitsmanager naar ondernemingscoach en we boden toegevoegde waarde bij het in kaart brengen van alle bedrijfsprocessen, het helder krijgen van activiteiten en systemen en het bediscussiëren van de strategische koers. Dit leidde tot een praktisch routeboek met beleidsplannen en concrete programma’s.

Door de implementatie van de slimme online tools en virtuele medewerkers uit onze Compliancy.Online software suite stelden we Synspec in staat om processen, communicatie, prestaties en coördinatie centraal en inzichtelijk te houden en mee te laten bewegen met de organisatie.

Case details

BEDRIJF

Synspec BV
De Deimten 1, Groningen

[w] synspec.nl

START SAMENWERKING

2011

PIJLERS

Opzet managementsysteem | Certificaat behalen | Unieke software