U heeft behoefte aan kwalitatieve ondersteuning?

Hebt u behoefte aan kwalitatieve ondersteuning op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu?

De praktijk wijst uit dat ondernemers met een kwaliteitsmanagementsysteem meer resultaat boeken; het bewust beheersen van een organisatie zorgt voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Een dergelijk systeem klinkt ingrijpend en tijdrovend, maar is het beslist niet. Het zijn niet de ingewikkelde theorieën en dikke handboeken, maar juist de praktische tools en acties die het beste uit uw organisatie naar boven halen, uiteraard in lijn met de officiële richtlijnen van certificeringsinstanties.

Interim- en parttime kwaliteitsmanagers

De Team Kikk kwaliteitsmanager ondersteunt u in elke fase van kwaliteitsmanagement; of het nu gaat om het begeleiden van uw organisatie naar een formele certificering, een interne audit of klanttevredenheidsonderzoek of het stimuleren van uw medewerkers om meer uit het kwaliteitssysteem te halen. Het efficiënt inrichten van uw organisatie is altijd maatwerk en afhankelijk van uw kwaliteitsdoelstellingen. Wilt u meer tevreden klanten? Wilt u de aandeelhouders gerust stellen? Of streeft u naar een hogere productkwaliteit? Samen met u bepalen wij de kwaliteitsdoelstellingen en gewenste tussenresultaten die haalbaar zijn binnen de gestelde termijnen.

Omdat iedere ondernemer andere behoeftes en doelstellingen heeft, faciliteert Team Kikk met interim- en parttime kwaliteitsmanagers. Met een onderhoudscontract op maand-, kwartaal- of jaarbasis heeft u altijd de beschikking over de meest actuele kennis en krijgt u waar en wanneer nodig persoonlijke, telefonische of digitale ondersteuning.

Wilt u meer weten?

Laat een bericht achter of maak direct een afspraak voor een gesprek met Guus Verlaat.